Abercrombie & Fitch Big Fynd
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Storsäljare

Abercrombie & Fitch Lace Babydoll Klänning Dam Klänningar Sparkdräkter Vit 73355KF Abercrombie & Fitch...
S.Kr 974.59  S.Kr 380.15
Abercrombie & Fitch Primaloft Lightweight Puffer Vest Herr Ytterkläder Jackor Svart 12449EB Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,011.60  S.Kr 394.56
Abercrombie & Fitch Garment Dye Linen Popover Herr Tops Blå 26430UF Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,436.41  S.Kr 560.23
Abercrombie & Fitch Floral Lace Rak klänning Dam Klänningar Sparkdräkter Vit 32450HL Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,205.46  S.Kr 470.19
Abercrombie & Fitch Sherpa-collar Wool Jacka Herr Frigång Röd Check 98648GB Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,944.32  S.Kr 758.32
Abercrombie & Fitch A&F 2-in-1 Nylon Jacka Dam Frigång Svart 89387EI Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,944.32  S.Kr 758.32
Abercrombie & Fitch Japanese Canvas Field Jacka Herr Ytterkläder Jackor Flottan 46112AK Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,944.32  S.Kr 758.32
Abercrombie & Fitch Knot Front Bodycon Klänning Dam Klänningar Sparkdräkter Grå 11757VQ Abercrombie & Fitch...
S.Kr 1,205.46  S.Kr 470.19
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

återgång politik Om kunderna inte är nöjd av någon anledning med en order, kan objektet (s) återlämnas inom 14 dagar för storlek / färg eller byta ut dem.

E-post inom 14 dagar från leveransdagen för att begära ett returnummer (R.A.N.). Inkludera ordernummer, punkt kod (er) av produkt (er) som ska returneras och tillstånd om avkastningen är storlek eller byta ut dem. Du kan skicka returen med någon kurir du föredrar. Skriv returtillståndsnumret på Airway Bill, på utsidan av lådan och slutför Airway Bill.

Leverans adress: När vi har fått din retur begäran eShop skicka kunden en skriftlig bekräftelse som innehåller Return Authorization Number (RAN).

Lämna tillbaka sjöfarten och andra eventuella kostnader från utlandet debiteras på kunden. Avkastningen från utlandet kan göras med någon kurir kunden önskar.

Kunderna kan välja mellan två ersättningsalternativ:

Storlek eller färg utbyte: Objekt kan bytas ut först när en annan storlek eller en annan färg av samma objekt Koden finns tillgänglig. Utbyten för ett annat objekt kod är inte tillgänglig för tillfället. Fri retur policy är begränsad till ett utbyte.

Återbetalning: Återbetalning kommer att behandlas så snart som åter poster har kontrollerats och godkänts. För beställningar som betalas med kreditkort, kommer återbetalningsbeloppet vara tillgängligt för kunder i cirka 14 dagar och inom sitt nästa kontoutdrag. Bearbetningstiden kan variera beroende på kreditkortsföretag. Order betalas av Paypal eller banköverföring kommer att återbetalas till det ursprungliga kontot.

Return villkor Returer måste komma inom 14 dagar efter mottagandet av R.A.N. Säkerhets Tag måste fortfarande vara intakt och fäst åter objekt. Produkt (er) får inte ha slitna, tvättade eller ändras på något sätt, och får inte visa några tecken på användning. Sulor av skor måste vara i perfekt skick och får inte märkas på något sätt. Objekt måste gås tillbaka med alla original taggar, förpackningar och andra tillbehör som mottagits med beställningen. Skor och andra tillbehör måste returneras med sina ursprungliga lådor, som inte får vara skadade och / eller förändras eller användas som extern paket för transporten. Returer måste skickas i rutan. I fråga om defekta eller felaktiga varor, måste klienter följ instruktionerna ovan. eShop förbehåller sig rätten att begära fotografisk stöd när det gäller bristfällig eller felaktig varan innan godkännande av en återgång till full ersättning för frakt och importavgifter.

EShop förbehåller sig rätten att vägra en avkastning som är obehörig och / eller inte skickas med samma kurir som anges i e-postmeddelandet med uppgifter om instruktionerna avkastning. Om en obehörig retur accepteras, kommer eshop dra en 10% administrativ / beträffande-strumpa avgift från bidraget. eShop kommer inte acceptera åter merchandised som inte följer villkoren för returpolicy. Sådana poster kommer att finnas tillgängliga för kunderna som lagras i vårt lager.